Specialist in Rolwagens, Scooters, Bandages, Comfortschoenen, Steunzolen en meer !

Nieuws

 

Ongelukje op ski- of snowboardvakantie?

Bij ons kan je terecht voor de ideale bandage voor knie, pols of schouder, krukken en ski-zolen die ideaal zijn om een extra comfort te geven aan je ski- of snowboardboots.

Versnel je revalidatieproces om tegen de krokusvakantie opnieuw op de latten te staan en kom langs in onze winkel voor meer gespecialiseerde informatie!

Maar hou het vooral veilig ;) en geniet van jouw vakantie !
Zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar vanwege het Medizi team !

Wie zijn we?

Medizi is uw specialist voor rolwagens, bandages, comfortschoenen, steunkousen, steunzolen, revalidatiehulpmiddelen...

Wij houden er aan u een klantgerichte service te bieden. Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk om iedere klant een persoonlijke service te geven. Onze artikelen zijn zodanig specifiek dat we samen met de klant zoeken naar de meest gepaste bandage, rolstoel, scooter, steunzool, comfortschoen...

Door middel van onze digitale 3D opmeting voor allerlei bandages en prothesen kunnen wij u de meest ideale bandage of prothese aanbieden. Ook voor het aanleveren van compressiekousen gebruiken wij onze 3D apparatuur om uw benen exact op te meten. U moet namelijk weten dat geen enkel been hetzelfde is.

Verder zijn we specialist in het maken van steunzolen. Door middel van een digitale loopanalyse en de eventuele diagnose van uw arts maken we in onze ateliers te Sint-Niklaas uw zolen. Deze zijn uniek en worden voor iedere patiënt vanaf nul geconstrueerd rekening houdend met de aandoening van de patiënt. Ook houden wij rekening met het feit dat de zool voornamelijk zal worden gebruikt voor de sportschoen, voor een fijne schoen, wandelschoen, werkschoen... Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierbij het best adviseren.

Wij zijn bovendien 6 dagen op 7 open om U te helpen en erkend door alle ziekenfondsen en andere verzekeringsinstellingen. Terugbetaling voor bepaalde producten is dus steeds mogelijk. Aarzel niet om bij ons in de winkel langs te komen voor meer info!

Enkele sfeerbeelden van onze winkel