03 776 20 90 Maak uw afspraak online Winkelmand(leeg) Inloggen
Menu
Dinsdag tot vrijdag: 9u - 18u
Zaterdag: 9u - 16u
Parklaan 90
9100 Sint-Niklaas

Medizi Sint-Niklaas:

Zorghulpmiddelen op maat.

Medizi is uw specialist voor ortheses, bandages, rolwagens, comfortschoenen, steunkousen, steunzolen, revalidatiehulpmiddelen en veel meer.

Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk om iedere klant een persoonlijke service te geven. Onze artikelen zijn zodanig specifiek dat we samen met de klant zoeken naar de meest gepaste bandage, rolstoel, scooter, steunzool, comfortschoen...

Alle zorghulpmiddelen op maat

Door middel van onze digitale 3D-opmeting voor allerlei bandages en prothesen kunnen wij u de meest geschikte oplossing aanbieden. Ook voor het aanleveren van compressiekousen gebruiken wij onze 3D apparatuur om uw benen exact op te meten. U moet namelijk weten dat geen enkel been hetzelfde is.

Verder zijn we specialist in het maken van steunzolen. Door middel van een digitale loopanalyse en de eventuele diagnose van uw arts maken we in onze ateliers te Sint-Niklaas uw zolen. Deze zijn uniek en worden voor iedere patiënt vanaf nul geconstrueerd rekening houdend met de aandoening van de patiënt. Ook houden wij rekening met het feit dat de zool voornamelijk zal worden gebruikt voor de sportschoen, voor een fijne schoen, wandelschoen, werkschoen... Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierbij het best adviseren.

Onze winkel uw aanspreekpunt voor uw gezondheid

Kom naar Medizi Sint-Niklaas, 6 op 7 open

Groot aanbod
Meteen beschikbaar
Maatwerk op bestelling
Gratis parking
Ruime parking
Heel vlot bereikbaar

Gratis loopanalyse
Professionele analyse
voor steunzolen of schoenen
Opmeting aan huis
Wij komen bij u langs voor een opmeting aan huis
© 2022 Medizi B.V. • Parklaan 90, 9100 Sint-Niklaas • BE 0423.095.885 • 03 776 20 90info@medizi.beverkoopsvoorwaarden privacy policysitemap Quoted: Websites met méér