03 776 20 90 Maak uw afspraak online Winkelmand(leeg) Inloggen
Menu
Dinsdag tot vrijdag: 9u - 18u
Zaterdag: 9u - 16u
Parklaan 90
9100 Sint-Niklaas

Steunzolen en schoenen op maat
bij Medizi in Sint-Niklaas

Moeilijke voeten zijn bij ons meer dan welkom

Met ons 3D-maatnamesysteem kunnen wij tevens uw voetproblemen ontleden. Wij maken tijd om verschillende schoenen aan te passen teneinde de gepaste schoen voor u te vinden. Wij werken met verschillende breedtes en ledersoorten. Een gewone schoenmaat “39” bestaat bij ons niet. Ook diabetici kunnen bij ons terecht om schoenen met een extra zacht binnenwerk te komen aanpassen.

Ons assortiment steun- en comfortschoenen is flink uitgebreid. Deze schoenen zijn uitermate geschikt voor individuele aanpassingen. Natuurlijk volgen we met deze schoenen ook de laatste mode wat betreft vormgeving en kleurstelling.

Met een perfecte diagnose van uw arts kunnen wij de aangepaste schoen aanbieden. Maak dan zeker een afspraak voor de maatname en onderzoek. Wij bezorgen je uiteraard vakkundig en verantwoord advies, waarbij we teren op onze jarenlange ervaring.

Wat met steunzolen op maat?

Niet alle steunzolen op maat zijn eenvoudig in een schoen te leggen. Wij maken steunzolen op maat en verkopen daarbovenop ook de aangepaste schoenen voor de steunzolen.

Bij ons kan je terrecht voor een full-option-service. Een steunzool verkopen zonder schoenen is immers als een wagen verkopen zonder banden.

Steunzolen of schoenen op maat nodig?

MAAK METEEN EEN AFSPRAAK

Groot aanbod
Meteen beschikbaar
Maatwerk op bestelling
Gratis parking
Ruime parking
Heel vlot bereikbaar

Gratis loopanalyse
Professionele analyse
voor steunzolen of schoenen
Opmeting aan huis
Wij komen bij u langs voor een opmeting aan huis
© 2021 Medizi B.V. • Parklaan 90, 9100 Sint-Niklaas • BE 0423.095.885 • 03 776 20 90info@medizi.beverkoopsvoorwaarden privacy policysitemap Quoted: Websites met méér